It gets to hard , uhmm yeahhh .


Assalamualaikum , ni hari ke -3 suara aku serak , maklumlah hilang suara .But my voice is getting better .Best pulak suara serak >.< Pfftt macam la suara sedap sangat ! Lupakan hiatus ok :) Malu *facepalm *

I had a fight with someone , and she ain't give response.It's up to you , I hate fighting and don't mess up with my friends , babe .Kinda gets annoyying but I don't care . I don't care if you want to steal their attention , I just hate fighting .

Mesti ada seorang atau dua orang yang tak sukakan kita .Nabi Muhammad sendiri pun ada banyak penentang , inikan pula kita umatnya yang lemah :)

End of the fight story .

Cerita Hari Khamis  (27 Sept 2012)

Hari Kokurikulum - Pertandingan kawad berirama ! Alhamdulillah Puteri Islam dapat nombor 2 . My best mistake ever since form 1 : masuk Puteri Islam .I want to thank cikgu yang masukkan aku dalam Puteri Islam :D Love u teacher .

awww, tetiba rindu kawad .Anddd , ada jualan hari tu .Makan laksa and I ended up suara serak serak macam ni .awwww , I hate laksa :P


Puteri Islam <3 Tahu tak aku kat mana ? Ok tak tanya .


Johan Kawad .


Kadet Bombaaaaaaa


PBSM 


Suka dengan persembahan Pandu Puteri .Comel >.< 


Kadet polis punya kawad tak payah komen sangatla .Smart habis .Opening lagu SPY - Super Junior .

Puteri Islam ? Opening lagu troublemaker .Topeng aku tercabut awal awal lagi .Video kawad di-uploaded ke youtube .Tak sangka waktu keluar barisan semua sama :)



Cerita hari Jumaat ( 28 sept  2012)

Hari Anugerah .Aku cuma dapat anugerah akademik untuk 3 a .Sebenarnya tak sangka dapat .Sebab ? C sampai 4 weh .Even yang dapat 1 A pun tak banyak A macam aku .

Apapun aku gembira sangat geo aku dapat A walaupun atas pagar .Alhamdulillah :3

Alhamdulillah at least dapat anugerah .Untuk akhir tahun ni hope dapat yang lebih baik .

And satu lagi  ada persembahan macam macam .Koir , silat , taekwando , orchestra , itu je :P

Aku involved dalam orchestra .Serius , sangat baru dalam orchestra .Aku takdela pandai main sangat .Baru 2 bulan belajar , haha.

Tapi waktu aku main tu ... *dengan band la * ada sorang uncle ni rakam tau .Tup tup gi upload kat youtube. Dah watch empat empat perfomance .Kalau orang tengok memang tau la aku tak berapa main lagi :)) Biar la .Satu je nak komen , aku  nampak hodoh :(

Selalu nampak aku pulak tu , adoiii :P


Yeah ! No one will see me ! *evil laugh * 
Faris : masuk orchestra ekk ?
Me : nodded
Faris : *tepuk tepuk*
Me : monolog dalaman : 'kalau kau nampak aku main nanti , jangan menyesal tau ':P

No comments: